De grote galactische conjunctie

Onlangs een interessant boek gelezen? Deel het hier.

De grote galactische conjunctie

Berichtdoor m!rj@m » di 14 feb 2012, 22:42

De grote galactische conjunctie / druk 1
Een enorm intrigerend boek over 21-12-2012.
De schrijver Jan Wicherink heeft zijn huiswerk echt gedaan.
Voor degenen die de kerk nog vrij hoog tot hoog in het vaandel hebben staan is het niet verstandig dit te gaan lezen.
Ik heb het bijna uit en een hele andere kijk gekregen op het gebeuren.
Zo ongeloofelijk mooi boek.
Ik lees dit soort boeken altijd heel kritisch:wordt er een bijbelstuk aan gehaald dan pak ik de bijbel erbij.
Er worden heel veel astrologische aspekten erbij gehaald en ik heb dit besproken met een collega die al heel lang ermee bezig is.
Zei wist exact waar ik het over had wat dat betreft.
Ze is katholiek opgevoed en ik liet haar aan de hand van het boek dingen zien die de katholieken gebruiken.
Symbolen voornamelijk en zij ook stond versteld hoe je blind kan zijn doordat het gewoon weg anders voor wordt gehouden.
Ook andere symbolen van andere geloven worden aangehaald ook protestante symbolen.
21-12-2012 geen armagaddon ,maar toch wel een einde van een tijdperk.

Hier de recensies.
http://www.libris.nl/webshop.cfm/SearchResults.aspx?MemberNr=librisF&AffiliateNr=AffiliateNr&subsitecode=librisF&oa=True&zoek=De+grote+galactische+conjunctie&pf=&pr=&ge=&la=dut schreef:De Grote Galactische Conjunctie is ontdekt door professor dr. Smelyakov en nader uitgewerkt in samenwerking met de auteur van dit boek. Dit boek is het resultaat van jarenlang speurwerk naar verborgen kennis uit de oudheid omtrent deze galactische gebeurtenis die in religieuze doctrines als de 'Eindtijd' bestempeld wordt.

De zoektocht naar deze graal van heilige kennis voert langs de Soemeriƫrs, de Egyptenaren, de Grieken en Romeinen, naar de middeleeuwse heilige genootschappen, de Tempeliers, de Schotse Rite der Vrijmetselaren, Rozenkruisers, de Tarot, Bijbel, gotische kathedralen, het kruis van Hendaye, de piramiden van Gizeh en nog veel meer...

Uit al deze bronnen blijkt dat men de huidige Grote Galactische Conjunctie van 2012 als begin en einde van een cyclus zag. We onderzoeken het plateau van Gizeh en doen opzienbarende ontdekkingen die naadloos aansluiten bij 'de Orion correlatie theorie' van Hancock-Beauval-Gilbert. De piramidion van de grote piramide is teruggevonden en zal tijdens de winterzonnewende van 2012 zijn hemelse positie herinnemen.

Aangetoond wordt dat het christendom een heidense oorsprong heeft met een astronomische achtergrond. Occulte aanwijzingen hieromtrent zijn in kerken terug te vinden. Het christendom is de nieuwe religie van het tijdperk Vissen. Het Lam Gods moest geofferd worden omdat het tijdperk Ram ten einde liep. De vroege Christenen gaven hun nieuwe verlosser de acroniem Ichtus, wat Oudgrieks is voor vis. Leg de Griekse hoofdletters over elkaar en er vormt zich een achtpuntig kruis dat het geheim in zich draagt van de Nieuwe Tijd.

Het achtpuntige kruis is namelijk het symbool van de Grote Galactische Conjunctie wanneer twee astronomische kruisen weer samenvallen om een enkel vierpuntig kruis te vormen in de dierenriem. Esoterisch staan de vier evangelisten voor dit zodiakkruis, Christus, het 'licht' van de wereld voor de zon, de twaalf apostelen voor de twaalf dierenriemtekens.

Jan Wicherink is de auteur van 'Ontheemde Zielen Ontwaken', 'Achter de 2012 Horus-zon' en talloze artikels voor bladen als Spiegelbeeld, Frontier Magazine en Atlantis Rising.

In lak'ech Afbeelding (ik ben de andere jij)
Avatar gebruiker
m!rj@m
 
Berichten: 1378
Geregistreerd: ma 10 jan 2011, 22:47

Keer terug naar Boeken



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron