Pagina 1 van 1

Kan iemand een boek aanraden over...

BerichtGeplaatst: zo 11 maart 2012, 10:21
door yvonne
Astrale projectie, astrale velden, etc. Niet zozeer over uittredingen, meer over hoe alles in elkaar steekt, de opbouw van het geheel. Was aan het zoeken op Bol, maar die hebben zo'n lastig zoeksysteem, daar krijg ik maar zelden uit wat ik zoek :?

Alvast bedankt!

Liefs,
Yvonne

Re: Kan iemand een boek aanraden over...

BerichtGeplaatst: ma 12 maart 2012, 08:38
door rose
ha yvonne,

de meeste boeken gaan WEL over uitredingen. ik heb eens een boek gelezen hierover, is wel al een jaar of 14 geleden hoor, maar misschien is dit wat je bedoelt. het geeft een duidelijk beeld en voorbeelden wat je kunt ervaren en hoe je het kunt bereiken. wat ik me kan herrineren is dat het ook uitlegt waar je rekening mee moet houden en wat er kan gebeuren.

Kijk maar of dit is wat je zoekt.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boe ... escription.
en anders misschien dit boek, ik heb het niet zelf gelezen.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boe ... escription
liefs ROSE

Re: Kan iemand een boek aanraden over...

BerichtGeplaatst: ma 20 jan 2014, 12:57
door malik378
ik ondervind veel hinder van allerlei zaken die mij een beetje kapot gemaakt hebben. lees mijn bijdragen maar eens na, die zijn niet altijd jubelend van toon. met het lezen van parke besef ik weer: er is hoop. en hoop vind ik een prachtig woord. het vertelt iets over rijkdom en vrede die nog gaat komen. het verlangen daarnaar kan een houvast zijn in de moeilijkheden die ik ervaar.

Re: Kan iemand een boek aanraden over...

BerichtGeplaatst: za 22 jun 2019, 03:06
door stunsailteenytiny
te stappen. ze zijn voor mij meeslepend en verslavend. vooral de eerste serie die ik las, bloemen op zolder heeft me enorm geraakt omdat dit voor mij zeer aan de realiteit van mijn eigen jeugd deed denken.
color splash