Richtlijnen

Mededelingen over de site en de richtlijnen die hier toegepast worden.

Richtlijnen

Berichtdoor yvonne » ma 03 jan 2011, 21:19

Dit forum is bedoeld om met elkaar te praten of te discussiëren. Het is daarbij belangrijk om respect te tonen voor elkaar en elkaar de ruimte geven om te reageren. De sfeer op het forum vinden wij belangrijk, we streven ernaar deze goed en open te houden. Als gebruiker word je geacht deze regels te kennen en je er aan te houden. Het overtreden van de regels kan ertoe leiden dat je account op slot gezet wordt, zodat je niet kunt reageren en geen topics kunt openen.

De regels die wij hanteren op het forum van http://www.grotebeer.net zijn als volgt:

* Houd je taalgebruik altijd netjes.
* Beledig nooit andere gebruikers.
* Iedere vorm van discriminatie waaronder, maar niet beperkt tot, racisme, andere geaardheid, anders valide is niet toegestaan. Ook als grapje worden dit soort opmerkingen niet getolereerd.
* Plaats geen seksistische opmerkingen op de site.
* Plaats nooit privé informatie van anderen op dit forum. Denk hierbij o.a. aan: telefoonnummers en (e-mail)adressen, maar ook privésituaties zoals ziektes, werkeloosheid, overlijden e.d.
* Spammen is niet toegestaan.
* Wij vragen gebruikers om respect te tonen voor het copyright van anderen. Gebruik geen materiaal waar copyright op bestaat zonder toestemming.
* Het plaatsen van links en/of afbeeldingen met commerciële inhoud, met als doel naamsbekendheid of omzet te genereren, is niet toegestaan.
* Het aanbieden van producten of diensten tegen betaling of ruil is niet toegestaan.
* Het is niet toegestaan enige vorm van naakt te plaatsen.
* Scripts en codes horen niet thuis op het forum van http://www.Grotebeer.net.
* http://www.grotebeer.net en/of haar gebruikers zijn niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit gebruik van het forum.

Wanneer je je registreert voor dit forum, ga je akkoord met de regels zoals hierboven beschreven. Daarnaast willen wij je er op wijzen dat dit forum een open forum is. Alles wat je post op het forum is openbaar en kan dus ook door niet-leden gelezen worden.
Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven.
Avatar gebruiker
yvonne
 
Berichten: 1991
Geregistreerd: ma 03 jan 2011, 21:08
Woonplaats: Uden

Keer terug naar Mededelingen & RichtlijnenWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast