Droom betekenis: hiernamaals

Post hier je dromen en discussieer over wat ze betekenen.

Droom betekenis: hiernamaals

Berichtdoor Weijki » zo 24 feb 2019, 23:42

Ter info ik geloof niet in de hemel en hel

De droom begon net een gevoel van stikken door verdrinking. Toen de duisternis plaats maakte voor licht stond ik en schoon ouders, mijn vriend, schoonzusje en een goede (ex)vriend om ons heen te te kijken omdat we niet wisten waar we waren. Toen we gingen lopen zagen we allemaal rekken met spullen, wat we wilde mochten we pakken, met mijn schoonmoeder was ik een aantal dingen aan het uitzoeken zoals thee, kaarsjes etc. we liepen verder en we werden begroet door een persoon. Ik vroeg mijzelf af of we dood waren, mijn schoonzusje zei ineens gecondoleerd en ik zei bedankt. De spullen werden steeda groter, van bestek tot kastjes alles konden we kiezen. De man bleef staan en iemand van ons vroeg wat er was gebeurd.

De man zei dat we dood waren, in een flashback zag ik meerdere autos in het water, de man zei. Jullie hebben een ongeluk gehad de veroorzakers waren vier polen (geen idee of dit relevant is) jullie zijn verdronken, waarop iemand vroeg of dat deze mensen ook hier waren, nee zei de man hun waren schuldig en zijn naar de hel. De man zei tegen mij dat ik het al door had omdat ik bedankt zei op het woord gecondoleerd enIk begon toen pas te huilen voor een klein poosje want al snel waren we weer spullen aan het verzamelen want we mochten allemaal een huis uitkiezen. Niemand was verdrietig iederen was rustig en gelukkig.

De droom stopte hier. Hierna kreeg ik een vervolg droom, hier was ik alleen met onze goede vriend (ex tevens) we kregen een huis toegewezen. Mijn appartement was zeer groot, heel veel ruimte veel kamers en de man zei ook dat dit de grootse ruimte was die ze hadden. Op een naambordje stond mijn naam met twee onbekende namen, dit waren toegewezen engelen en daaronder stond "goede vriend" en die vriend zijn naam. We grapte over dat hij maar bij mij komt intrekken omdat ik toch zat ruimte had. En toen omhelsde wij elkaar, we zeiden we laten elkaar niet gaan en toen was hij weg ontwaakte uit coma, even later stonden we weer en toen ging verdween ik. En hier stopte de droom.

De droom was in levendige kleuren alleen de flasback naar het ongeluk was donker en grauw. Iedereen was soort van gemukkig en had er vrede mee.

*Ik droom elke nacht en 9 van de 10 blijf ik me herinneren, vaak na een korte ontwaking wordt de betreffende droom vervolgd. Ook heb ik vaak dezelfde dromen, en in die droom ben ik bewust dat ik die droom al gehad heb.
Weijki
 
Berichten: 1
Geregistreerd: zo 24 feb 2019, 23:09

Keer terug naar DromenWie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 2 gasten